Diodlaser Vaxning

Diodlaser


TA BORT GENERANDE HÅRVÄXT MED PERMANENT HÅRBORTTAGNING HELT SMÄRTFRITT

BOKA ALLTID EN KOSTNADSFRI KONSULTATION


Diod laser behandlar alla slags hårfärg från svart hår till ljust hår.
Behandlar alla hudtyper från vit till mörk hud.
Ingen smärta och kortare behandlingssessioner.
Effektiv och säker behandling för permanent hårborttagning.
Trippel wave utnyttjar alla fördelar av 3 olika våglängder 755NM, 808NM samt 1064NM i samma handtag som en intrigerad lösning.
Alla våglängderna har olika karaktärer och man behandlar håret i olika stadier av tillväxt.

Förberedelser

Det är viktigt att du inte vaxar eller rycker bort hår minst 4 veckor innan behandling. Undvik även sol och solarium cirka 4 veckor innan. Man skall vara helt renrakad på behandlingsdagen


SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL


Det kommer att dröja ett tag innan håren börjar lossa och falla av, hur lång tid det tar är individuellt och kan variera från gång till gång. Från några dagar upp till 4 veckor kan det ta. Det går bra att försiktigt känna på håren med en pincett efter behandlingen. Du skall inte rycka ur håren utan känna med lätt hand om de lossar från huden eller inte. Ofta lossar håren direkt, men det är lika vanligt att man får vänta ca 2 veckor. Då har koaglen som bildats i hårsäcken mjukats upp och håret lossar. Denna koagulering av proteinerna håller kvar hårstrået i huden om man inte direkt lossar på håren manuellt dvs. de hår som kommer ut ur huden lätt. Alla andra hår skall sitta kvar i huden inför eventuell efterkontroll eller till nästa behandlingstillfälle.


ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLING


Man ska inte utsätta det behandlade hudområdet för starkt solljus i två veckor. Det är bra att lugna ner huden med kylbalsam eller Aloe Vera gel, om huden känns irriterad. Detta bör man göra direkt efter behandlingen så att eventuell värmeutveckling inte skall spridas. Preparaten skall ligga på huden tills värmen avtagit och skall strykas på i ett tjockt lager, vid behov upprepade gånger. Det hjälper inte att göra det efter ett tag utan skall göras omedelbart efter behandling så att värmepåföljder inte skall utvecklas.

Vissa personer ser ut precis som de gjorde i huden innan behandlingen påbörjades, utan ens en rodnad. Vissa personer får en lätt rodnad. Vanligt är att man blir rödprickig, en värmeutveckling uppstår runt varje hårsäck, där håren finns blir det rött. Detta lägger sig efter några minuter till någon timme. I vissa fall kan det bli en sårskorpa, då är det ett tecken på överbehandling.


BRA ATT VETA OM HÅRBORTTAGNING


Hår växer i olika stadier: ”odling, vila och utsöndring”. Det innebär att det är cirka 30 % av håret som försvinner efter varje behandlingstillfälle eftersom allt hår inte är i samma stadie vid samma tidpunkt. Det tar genomsnittligt 6 behandlingstillfällen för att få bästa möjliga resultat. För vissa personer krävs det flera gånger och för andra krävs det färre. Det är högst individuellt och varierar mycket från person till person. Behandlingen skall ske kontinuerligt för bästa resultat. Efter 4 -6 veckor är det lagom att göra en ny behandling – lite beroende på vilket område på kroppen och individuella egenskaper.


EVENTUELLA BIEFFEKTER


Inga bestående biverkningar har noterats. Hårsäcksinflammation, dvs. irritation (rodnad) och eventuell uppkomst av var runt vissa hårstrån kan förekomma i vissa fall, men försvinner då håren börjar lossna. Detta är ofta tecken på dålig hygien efter behandlingen, om man pillar på det behandlade området exempelvis. Sårskorpor kan bildas på känslig hud, men är ovanligt. Det kan även förekomma vid överbehandling, dvs. för hög styrka. Då kan en tillfällig ökning eller minskning av hudfärgen förekomma (pigmentförändringar), som efter de flesta sår, de försvinner

efter några månader.


Priser Laser

Hela Ben          1 gång 1400 kr        6 gånger 7000 kr

Halva Ben                      1150                             5750

Armhåla                         750                               3750

Bröst/Mage                   1500                             7500

Armar                             1400                             7000

Underarmar                   999                               4995

Helt ansikte                   999                               6500

Kinder                             750                               3750

Bikini                               699                               3495

Braziliansk                     999                               4995

Överläpp                         400                               2000

Haka                                499                               2495

Överläpp/Haka              650                               3250

Rygg                                1500                             7500

Rumpa                             999                               4995

Magsträng/Navel          699                               3495

Händer/Fingrar              699                               3495

Fötter/Tår                        699                              3495


Vaxning


 

Vaxning lämnar huden både mjuk och len i motsats till rakning. Efter upprepade behandlingar blir återväxten mjukare, glesare och mindre synlig.

 

Vaxning håller 4-8 veckor, varierande från person till person. Försök undvik smörja in huden samma dag på de ställen som ska vaxas. Håren bör vara minst 5 m.m. långa.

Vaxning


Hela ben inkl bikini

725 kr

Hela ben

575 kr

Halva ben inkl bikini

525 kr

Underben inkl knä

425 kr

Bikinilinje

335 kr

Armhåla

195 kr

Armar 25 min

350 kr

Haka överläpp ansikte (I annan beh 199 kr)

310 kr

Överläpp

175 kr

Rygg

Från 445 kr