Utbildningar

Utbildningar 

"Skönhetspaketet" 4 dagars intensivkurs

Kursstart enligt överenskommelse 

Är du intresserad av att arbeta inom skönhet & hälsa? Eller kanske du funderar på att starta din egen verksamhet i denna bransch?

Jag erbjuder en intensiv kurs för att få grundläggande kunskaper i skönhet & hälsa .Du får lära dig de mest bokade behandlingarna 

Friskvårdmassör

Lashlift/Browlift

KroppsVaxning

Bryn/Fransstylist


Vill du gå alla 4 kurserna ingår "Grundkurs Frans/Brynstylist" helt utan kostnad 

Hela kurskostnad blir 25000 kr


Du får stöd av mig efter efter dina utbildningar så länge du behöver. Endast 2-3 deltagare i varje kurs, för att få de bästa förutsättningarna.


Grundkurs i kroppsvaxning

 

På denna vaxkurs lär du dig vaxa olika kroppsdelar med det snabba, smidiga roll-on systemet. Du lär dig också vaxa med varmvax som appliceras med spatel. 

 

Bikini

Ben

Rygg

Bröst

Armar

Armhåla

Ansikte

Ögonbryn

 

Jag har många års erfarenhet av olika typer av kroppsvaxning och kommer att ge dig en utbildning som håller en hög kvalitet och du kommer att bli en efterfrågad vaxterapeut efter den här utbildningen.

 

Kursupplägg 


Teori

Anatomi

Kontradiktioner

Produktkunskap

Övning på modeller

 

Pris: 4990 kr  (kommer ni 2 st 4490 kr) 

 

Då detta är en grundutbildning innebär det att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att öva under dagen och känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt.

Du kommer att få ett diplom efter avslutad kurs.


Lashlift/ Browlift


Lash Lift har blivit en mycket populär metod för de som inte vill eller kan ha fransförlängning. Kunden behöver inte underhålla sina fransar på samma sätt som vid fransförlängning.

Lashlift sliter inte heller på de naturliga fransarna på vilket gör behandlingen mycket attraktiv. Oavsett om du utför fransförlängning eller inte på din salong så är lashlift en lönsam och rolig behandling som ger fantastiska resultat.

Kundens egna fransar framhävs naturligt genom att man böjer dem permanent från roten samtidigt som man färgar dem för att få en fylligare look och avslutar med en vårdande och stärkande serum för ännu lite volym och extra hållbarhet. Behandlingen tar cirka 60 minuter och resultatet kvarstår i 6-8 veckor.

Kursen är på en dag.

Du kommer arbeta med modell på kursdagen och det är en stor fördel om du kan ta med dig egen modell eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete.

Det krävs inga förkunskaper för att gå lashlift utbildning, då du lär dig allt från grunden, bra komplement till frisörer, massörer m.m


Du väljer själv om du vill gå endast kursen i lashlift eller kombinerad med browliftutbildning.Kursupplägg

 

Historia

Fördelar med lashlift

Teknik

Produktinformation

Materialkännedom

Applicering

Kontraindikationer

Färgning

Borttagning av färg på hud

Övning på modell

 

 

Pris: 

 Lashlift & Browlift 1 Dag           7995 kr  (Kommer ni 2 st 6995 kr)

 Lashlift                   6 tim            5995 kr  (Kommer ni 2 st 5450 kr)

 

Grundkurs Frans/Brynstylist


Denna kurs är för dig som vill få de grundläggande kunskaperna i frans- och brynfärgning, samt brynformning/styling. Här får du lära dig att färga fransar och bryn. Anpassa färger efter kunderna. Du får även lära dig att styla och anpassa ögonbryn efter kunden och dess ansikts- samt ögonform.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Du kommer att få ett diplom efter avslutad kurs.


Pris: 3490 kr  halv dag (kommer ni 2 st 2990 kr)

 

Kursupplägg


Produktinformation

Rengöring av kundens hud bryn frans

Brynvax/Plock klippning

Färglära, vilken färg/form passar kunden

Färgblandning

Färgning

Borttagning av färg på hud

Övning på modellFriskvårdsmassör

Intensivutbildning till diplomerad Friskvårdsmassör består av två kursdagar a 8 timmar, självstudier och praktik.

Efter avslutad utbildning till Friskvårdmassör, har du kunskaper i den svenska klassiska massagen, du kan ge hel, halvkroppsmassage, ansikte, hand/fot massage.

Inga förkunskaper krävs

Litteratur anpassad till kursen ingår

Efter kursen ska man praktisera på egen hand, med manualen med massagegrepp som vi lärt oss under utbildningen.

Du ansvarar själv för din praktik, väldigt bra att öva på nära och kära. När du känner dig säker på dina massagegrepp, så gör du ett diplomprov hos mig på salongen, teoretiskt och praktiskt. Ditt diplom tilldelas dig när du klarat provet.

 


Anatomi

Klassisk massage

Ansiktsmassage

Fotmassage

Handmassage

Etik & kundbemötande

Hygien

Kundpraktik

Prissättning

Tidsplanering
 Pris: 9900 kr (kommer ni två st 8900) 


Anmälan/frågor till kurserna görs på 

Tel: 0736-197647

Mejl: lisa.glomeus@telia.com