Massage

Massage/Koppningsmassage

Må bättre av massage!

Koppningsmassage


Tre gånger effektivare än massage!


Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, mjukar upp bindväv och muskler, ökar antalet röda- och vita blodkroppar, lindrar smärta, stärker kapillärernas väggar, syresätter huden, ökar blodcirkulationen, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Huden slappnar av och får en finare lyster.


Kopporna sätts på plats med ett vaccum och kan placeras på besvärliga områden eller dras över muskulaturen, detta för att stimulera cirkulationen . Metoden kan användas på hela kroppen. 
Behandlingen har visat sig ha goda effekter på:


Lätt fibromyalgi, ischias, celluliter, ärr, bristningar, ryggsmärtor, blodcirkulationen, spända muskler, svullnader, slapp hud, Rynkor och linjer, ärrbildningar, rening av huden, spänningshuvudvärk m.m.

 

Efter massagen är det viktigt att dricka mycket vatten, för att hjälpa kroppen med den rening/läkningsprocess som startat.

Massage Koppningsmassage/Ansikte

30 min

555

45 min

655

60 min

785

Ansikte 15 min

295

Koppningsmassage ansikte ger en finare lyster till din hud, stramar upp och är väldigt effektiv mot rynkor. Återfå din lyster och rosiga kinder. Jag använder både händer och koppar i behandlingen.


En mjuk och skön behandling  som gör att musklerna slappnar av, svullnader minskar, rynkor slätas ut, ärrbildning minskar, huden renas, acne, finnar m. m påsar under ögon minskar. Lindring för tinnitus och spänningar i käkmuskulaturen och även huvudvärk.


Lugn & Ro

30 min avslappnande massage med Lavendelolja
Vila 15 minuter med hot stone stenar
Chokladbit & en kopp té

Sänker stressnivån och ger oss en känsla av lugn, trygghet och ro. Det lindrar vår smärta och kroppen utsöndrar oxytocin.

60 min 785 kr


Hot Stone Massage

Total njutning. En massage med varma lavastenar, aromatiska oljor, lätt massage ger dig en ny upplevelse av avkoppling. Ger ny energi & ökad cirkulation & sprider värme i hela kroppen, inifrån & ut. Välj till svala stenar i ansiktet.                       

60 min 925 kr


FibroMassage

En mjuk massagemetod som är utvecklad för att hjälpa personer med kronisk smärta. Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, utsöndra smärtlindrande hormon samt mjuka upp muskler och leder i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig, öka den psykiska och fysiska funktionen.                  

45 min 655 kr


Indian Head

En avslappnande massage för dig som "har mycket i huvudet", lider av tinnutus, yrsel eller är stressad eller bara vill koppla av. Behandlingen inleds med lätta strykningar över ryggen för att sedan fortsätta med hårbottenmassage och ansiktsmassage med akupressur.                                                         

45 min 655 kr


Neckrelease

Fokus på spänningar kring nacken, med olika grepp frigörs muskulaturen i nacken som ökar rörligheten och minskar smärta.

Massage även på rygg, ansikte, hårbotten & dekolletage.                                  

45 min 655 kr


Massage Extra

En massage helt efter dina behov

45 min 655 kr