Trivselkvällar

Hudvård & Massage

  Lisa Glomeus

Måbrakväll

Kom på en inspirerande och informerande träff hos oss!

 

Ta med dig några vänner, arbetskollegor, syjuntan, mammagruppen eller tjocka släkten. Vi bjuder på  lättare förtäring och vi håller på i ca 90 minuter. Vi har olika teman att välja på men har ni andra önskemål på tema så säg till så löser vi det på bästa sätt.

 


Välj mellan följande teman


Babyvård

Samla ihop mammagruppen! Vi  går igenom hur vi bäst sköter om huden på våra barn under årets alla årstider. Vet du att många av babyprodukterna på marknaden idag innehåller mineraloljor och siliconer? Vet du vad de har för effekt på huden? Svarar du nej på dessa frågor är detta tema något för dig! Det viktigaste vi har ska vi vara rädda om! Därför är det viktigt att vi använder produkter som inte gör skada på våra barns ömtåliga och oförstörda hud.

Tjejkvällar/Hudvård

Här får ni veta mer om våra Svenska hudvårsserier som vi jobbar med på salongen. Vilka olika produkter som finns och vilka olika användningsområden de har. Vi tar även upp lite om innehåll i olika hudvårdsprodukter, vad som är bra och inte för huden.


Hudanalys på samtliga deltagare ingår (värde 150:-).Bokning

Via telefon 0736-197647

eller maila lisa.glomeus@telia.com 

Make-Up

Här går vi genom en makeup steg för steg samtidigt som vi lägger makeup på en av er. Vi visar vilka olika tekniker man kan använda sig av för bästa resultat. Därefter får alla några personliga tips på vilka färger som passar.

Lisas Hudvård & Massage