Massage

Hudvård & Massage

  Lisa Glomeus

Massage

Må bättre av massage!

 

Ta gärna massage i förebyggande syfte , det förhindrar uppkomst av spända muskler och motverkar statiska spänningstillstånd. Genom att få nacken och axlarna masserade så kan du dämpa din migrän eller huvudvärk på ett effektivt sätt. Massage är renande, balanserande, ökar blodcirkulationen och kan hjälpa mot sömnlöshet, stelhet, huvudvärk, stress.

 

Vad många inte vet är att smärtor i leder ofta beror på att muskulaturen är stum och förkortad, så som i knäled, fotled, armbågsled osv. En spänd muskel drar och sliter i sitt fäste, vilket i sin tur skapar smärta och inflammationer.  Samma sak när det gäller huvudvärk, yrsel, brännande smärta i skuldror, samt molvärk i armar, höfter och rygg.

 

Efter massagen är det viktigt att dricka mycket vatten, för att hjälpa kroppen med den rening/läkningsprocess som startat.

Massage Koppningsmassage

30 min

445 kr

45 min

545 kr

60 min

695 kr

Ansikte 15 min

225 kr

Koppningsmassage ansikte ger en finare lyster till din hud, stramar upp och är väldigt effektiv mot rynkor. Återfå din lyster och rosiga kinder. Jag änvänder både händer och koppar i behandlingen.


En mjuk och skön behandling  som gör att musklerna slappnar av, svullnader minskar, rynkor slätas ut, ärrbildning minskar, huden renas, acne, finnar m. m påsar under ögon minskar. Lindring för tinnitus och spänningar i käkmuskulaturen och även huvudvärk.


Hot Stone Massage

Total njutning. En massage med varma lavastenar, aromatiska oljor, lätt massage ger dig en ny upplevelse av avkoppling. Ger ny energi & ökad cirkulation & sprider värme i hela kroppen, inifrån & ut. Välj till svala stenar i ansiktet.                       

60/90 min 795/990 kr


FibroMassage

En mjuk massagemetod som är utvecklad för att hjälpa personer med kronisk smärta. Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, utsöndra smärtlindrande hormon samt mjuka upp muskler och leder i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig, öka den psykiska och fysiska funktionen.                  

45/60 min 545/695 kr


Huvud Axlar Nacke Ansike

En avslappnande massage för dig som "har mycket i huvudet", lider av tinnutus, yrsel eller är stressad eller bara vill koppla av. Behandlingen inleds med lätta strykningar över ryggen för att sedan fortsätta med hårbottenmassage och ansiktsmassage med akupressur.                                                         

30/45 min 445/545 kr


Huvud Nacke Rygg Ansikte

En avslappnande massage för dig som "har mycket i huvudet", lider av tinnutus, yrsel eller är stressad eller bara vill koppla av. Behandlingen inleds med lätta strykningar över ryggen sedan  hårbottenmassage och ansiktsmassage med akupressur, även armar, händer & dekolletage.                                     

45/60 min 545/695 kr

Lisas Hudvård & Massage