Fillers

Fillers

Framhäv ditt ansiktes konturer!

 

Vi arbetar med fillers som slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar samt föryngrar huden. Behandlingarna anpassa efter dina behov och resultat syns omedelbart.

 

Fillersbehandlingarna utförs av legitimerad sjuksköterska och certifierad fillersbehandlare.


 

Behandlingsområden

Läppar volym

Rynkor (Panna, ögon)

Kinder

Näsa

Käklinje

Nasolabiala

Återställning av ansiktets naturliga volym


Tänka på före behandlingen

Ej vara gravid eller amma

Ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.

Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.

 

Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.

 

Tänka på efter behandlingen

Fysisk träning skall undvikas i 24 timmar.

Varma bad/bastu skall undvikas i 24 timmar, använd dusch.   0,5 ml                          1.500 kr

 

 


    

   

Nästa tillfälle

30/11

Bokning  0736-197647

Hudvård & Massage

  Lisa Glomeus

1 ml

         2.500 kr

2 ml

4.500 kr

 Botox!

Botox

Botulinum Toxin (Botox) är ett protein som skapas av en bakterie (Clostridium botulinum). Ett registrerat läkemedel baserat på substansen som upptäcktes redan 1896. 

Botox används i medicinskt syfte för att förhindra ofrivilliga muskelryckningar/spasmer både hos spädbarn och vuxna. Vi erbjuder i estetiskt syfte Botox i utspädd form, med syfte att släta ut 
”kråksparkar”, pannans horisontella linjer och/eller ge ett ögonlyft. Vi erbjuder även medicinska injektionsbehandlingar mot t.ex. migrän, svettningar, tandgnissling, etc. 

Hållbarhet: 
Vanligtvis 4-6 månader (individuella avvikelser kan förekomma) 
BOTOX - 1 område (glabella, panna, kråksparkar), 1900 kr 

BOTOX - 2 områden (glabella, panna, kråksparkar) 2500kr 

BOTOX - 3 områden (glabella, panna, kråksparkar) 2900 kr

MicroBotox

Det har framkommit ny information som visar att botulinumtoxin (BOTOX) har gynnsamma effekter på talgkörtlar (oljekörtlar), blodkärl i ansiktet och hudstruktur. 


Många erfarna behandlare har konstaterat och bekräftat att BOTOX inte bara påverkar musklerna som styr ansiktsuttrycket. Även finnare muskler i huden, samma muskler som reser håret när du upplever s.k. gåshud, 
påverkas av botulinumtoxin. Det här musklerna är kända för att reglera såväl hudens porstorlek som hudens svett- och oljeproduktion. 


När små doser av BOTOX injiceras i huden, blockeras de små musklernas verksamhet. Detta resulterar i mindre porer och därigenom också en åtstramande effekt som leder till en märkbar ansiktslyftning. De fina 
rynkorna minskas och hudens struktur förfinas. Ytterligare synbara effekter är då hudens svettproduktion avtar och huden får en fin icke-oljig och matt utseende. 


Eftersom BOTOX hämmar p-faktorn (en av huvud faktorerna till inflammationer) kan akne och dess inflammatoriska process minskas och förhindras. 


Vad kan behandlas med microbotox? 

Mckrobotox) minskar porstorlek. 
Kontrollerar hudens svett- och oljeproduktion. 
Minskar/förhindrar den inflammatorisk process som orsakar akne. 
Jämnar ut rynkor och linjer. 


Ytterligare gynsamma effekter av microbotox behandling: 

Mattar ner blankhet i ansiktet. 
Subtil men märkbar “ansiktslyftning”. 
Porförminskningen gör huden jämnare och finare. 


Hur går en MICROBOTOX behandling till? 
En microbotoxbehandling utförs genom injektioner av mycket små Botox doser. Injektionerna sker ytligt överhela ansiktet (främst i panna, kinder och sidor av ansiktet). Behandlingen är i stort sett smärtfri, detta på grund av den lilla 30G:s nålkaliber som används samt de små volymerna som injiceras. I de fall då patienten önskar bedöva området innan behandling så används den konventionella Botox förbehandlingen 
Vid önskemål kan även bedövningskräm användas. 


När är det en perfekt tid för att börja microbotox? 
Det finns ingen direkt specifik tid när man kan börja en microbotox behandling, dock sker det bäst efter den konventionella Botoxbehandlingen (dvs. då man behandlat rynkor i pannan/glabella (beskymmerynka)/kråksparkar).

Hur länge håller effekterna av MICROBOTOX? 
Ca 4 månader. 

Microbotox Full Face 2900 kr


Vi använder oss av Stylage fillers

 

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

 

Hyaluronsyra – finns naturligt i din kropp. Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

 

Med åren kan uttorkningslinjer bli synliga. Om huden även förlorat sin elasticitet, kan resultatet bli att den ser ojämn och sliten ut. En behandling med Stylage Hydro resulterar i att en ojämn hud med små, torra rynkor, återfår en jämnare struktur som skapar ett fräscht utseende. Hyaluronsyra och Sorbitol i Stylage, har även en smörjande effekt på huden.

 

Säker produkt

 

Stylage är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk, det vill säga tillverkad i ett laboratorium i en kontrollerad steril miljö. Stylage är CE-märkt och finns idag i fler än 70 länder.

 

Stylage finns i sju olika koncentrationer, S för fina linjer, M för rynkor och veck samt läppar, L för djupa linjer och veck, XL för att bygga volym i till exempel kinder samt Special Lips för läppkonturer och volym.

 

Stylage Biverkningar

 

Då Stylage baseras på Hyaluronsyra, som finns naturligt i kroppen och som bryts ned successivt så är eventuella biverkningar snabbt övergående. De vanligaste biverkningarna ingenting, men får man så är det spänningar, smärta och knölighet, dessa brukar dock försvinna efter några dagar.

 

Behandlingen går snabbt och då det är en mycket skonsam behandling så behöver man inte vara hemma efteråt, många utför behandlingen på lunchen och kan utan problem fortsätta jobba samma eftermiddag

Lisas Hudvård & Massage